Välkommen!

GF Göteborgsgymnasterna är en ideell gymnastikförening med inriktning Truppgymnastik. I vår förening värdesätter vi en god kamratanda där alla barn och ungdomar får utvecklas och växa efter sin egen förmåga. Våra grupper skall erbjuda en trygg social samvaro och därifrån utmanas gymnasten till nya gymnastikövningar. GF Göteborgsgymnasterna erbjuder grundläggande träning i alla åldrar enligt gymnastikförbundets utvecklingsmodell från ”lekande gymnastik” till ”träna för att tävla”. 

Träningar som vanligt

GF Göteborgsgymnasterna följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Gymnastikförbundets riktlinjer vad gäller Coronaviruset. Vi håller träningar som vanligt tills vi får andra direktiv. 
Innan träning tvättar vi händerna och träningen anpassas för att undvika närkontakt i den mån vi kan. Är man sjuk kommer man inte till träningen.
 
Länk till folkhälsomyndigheten:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19

Länk till Svenska Gymnastikförbundet:
https://www.gymnastik.se/

Vill du börja hos oss?

Är du intresserad av att börja i gymnastik? I vår förening har vi över 600 aktiva gymnaster i alla olika åldrar. För att alla gymnaster ska känna sig delaktiga och utmanade så har vi grupper för alla nivåer. 

Vill du bli tränare?

Att vara tränare är ett mycket givande och roligt fritidsintresse. Som tränare hos oss får du gå kurser bl.a. inom truppgymnastik, idrottsskador och familjegymnastik. Du får arvode för dina undervisningstimmar, rabatterad träningsavgift, billigare föreningskläder samt många nya vänner bland våra tränare. Sist men inte minst; du får lära känna våra fantastiska gymnaster.