Intresseanmälan

Då du gör en intresseanmälan till oss hamnar du i vår köhantering. Du ska motta ett bekräftelsemail om att du registrerats i kön. Det mailas till den mailadress du skriver in i formuläret.

I dagsläget har vi mycket lång kö. Ungefärlig väntetid är 2 år.

Vi går efter registreringsdatum i kön. Den som registrerade sig först inom sin åldersgrupp kommer in först.

Varje år så betalar man en köavgift för att fortsätta stå i kö. Detta är en avgift på 10 kr inklusive kansliavgift. 
 

F.A.Q - köhantering

Grupper
Då kötiden är i genomsnitt 2 år är det svårt att söka till en speciell grupp och dag. Vi skickar ut ett bokningsmail till de som står först i kön och som är i rätt åldersintervall. 

Vems tur först?
Vi släpper in från kön utefter registreringsdatum. Dvs. får vi en plats ledig i en grupp för barn i åldersspannet 6-7 år erbjuder vi platsen till den i det åldersintervallet som stått längst i kö.

Tacka nej till en plats
Då vi har begränsat med valmöjligheter på tider och dagar när ni blir erbjudna en plats är det ok att inte boka in sig. Ni står då kvar i kön och kommer få ett nytt bokningsmail om nya platser blir lediga. Om ni önskar gå ur kön vänligen meddela oss detta via mail. 

 

Hur vet jag om jag får en plats?
När vi får en plats i någon grupp skickar vi ett mail med länk där ni kan boka in er på lediga grupper. 

Ny anmälan
Ni behöver inte göra någon ny anmälan utan ni finns kvar i vår kö tills ni själva säger upp er köplats eller inte betalar köavgiften.

Gå ur kön
Önskar ni gå ur kön maila namn och personnummer på den som står i kön till kansli@goteborgsgymnasterna.se

 

Ändring av email
Har ni ändrat mailadress sen ni gjorde köanmälan meddela oss detta på kansli@goteborgsgymnasterna.se eftersom kommunikationen i första hand sker via mail.

Bekräftelse
När ni gör anmälan hos oss så ska ni motta en bekräftelse på att anmälan är gjord.

Ingen bekräftelse
Har ni inte mottagit någon bekräftelse ber vi er kontrollera er skräppost om det inte finns något mail där så gör om anmälan på nytt. Vid ytterligare problem maila oss på kansli@goteborgsgymnasterna.se