Sponsring

GF Göteborgsgymnasterna behöver hjälp med att bland annat finansiera följande:

Redskap - Underhåll och inköp av redskap är viktigt för att vi ska fortsätta att utvecklas och ha inspirerande och    roliga träningar.
Events - Läger, workshops och andra evenemang för att stärka gemenskapen och kunskapen i föreningen.
Utbildning - Utbildning för våra tränare Att ha välutbildade tränare är A och O i vår verksamhet. 

Företag

GF Göteborgsgymnasterna har nu tagit fram tre olika sponsorpaket för företag som man kan köpa. Sponsorpaketen gäller för ett år. 

Privatperson

Swisha

Vill du sponsra oss med en extra slant swisha oss på nummer: 123 236 10 61. Märk överföringen med sponsring. 

Köp en pusselbit

Nu finns det möjlighet att hjälpa oss med det stora föreningspusslet. Du som är en kär supporter till vår förening kan köpa en pusselbit för 500 kr. Som tack får du en namnskylt på vår hemsida. 

Handla via sponsorhuset

Beställer du dina resor, filmer, CD-skivor, böcker, bläckpatroner eller tjänster på nätet? 
Bra, fortsätt med det, men gör det via Sponsorhuset nästa gång, så tjänar GF Göteborgsgymnasterna pengar utan att det kostar dig något extra!

Svenska Spel

Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11. Tack för ditt stöd!